Семенченко звернувся до президента: Доброго ранку, Петро Олексійович. Вчора ваші торгові партнери поранили шістьох українських військових

19 Фев 2017 12:51

До побачення, результати сьогоднішніх торгових операцій з "нашими людьми" підведемо завтра.

Семен Семенченко
Доброго ранку, Петро Олексійович.

Вчора ваші торгові партнери поранили шістьох українських військових, травмували двох і здійснили 107 обстрілів позицій українських військ. Але це ж не привід припиняти торгівлю, адже все це "наші люди"?

Біля Водяного українські бізнесмени, які офіційно зареєстровані в Україні і платять податки в бюджет, провели комерційний обстріл позицій ЗСУ. Було випущено 30 снарядів, які скінчилися менш ніж за півгодини. На більше не вистачило, Петро Олексійович, тому що бандити, піарники, терористи і крышеватели організували блокаду вашей торгівлі і ось дивіться що вийшло.

На фото склади з вугіллям які скупчилися в Дебальцеве, які ваши партнери не можуть продати і відправити на експорт. Немає торгівлі, мало снарядів, а це погано для бізнесу. Відправте "вашим людям" хоча б пару сотень мільйонів у вигляді безкоштовних поставок електроенергії і води. Зберуть з людей грошей, куплять амуніцію, доплатять "пацанам - шахтарям" та куплять новий мерс для захарченко. Ну і вас звичайно не образять. А заплатять за все це прості українці. А інакше ваші торгові партнери залишаться без роботи і поповнять лави бойовиків. По другому разу. Вас ГУР і Медведчук ще про це не попереджали?

До побачення, результати сьогоднішніх торгових операцій з "нашими людьми" підведемо завтра

Петро Олексійович, так все таки скільки зараз коштує продати Україну?




Новые обещания