Семенченко звернувся до Гройсмана: Хватить брехати. Ви як Флюгер

21 Фев 2017 19:45

Пане Гройсман, якщо вже взялися вести переговори з ветеранами, то прохання не пересмикувати.

Семен Семенченко

Штаб блокади торгівлі з окупантами зранку
зробив заяву щодо переговорів, які запропонував провести прем'єр-міністр України.

Ветерани Війни за Незалежність відразу зайняли чітку позицію. Блокада не припиняється ні на хвилину, переговори повинні вестися відкрито і прозоро для Народа України. Хлопці жорстко підкреслили, що предметом переговорів може бути тільки спосіб у який керівництво держави легалізує Блокаду і само виправить ситуацію, що склалася в результаті власной трирічной бездіяльності.

Основна дискусія йшла про те, що потрібно зробити для звільнення полонених і яким чином буде заборонена торгівля на крові. Закон або постанова Уряду - на вибір Парламенту та Уряду.

Проте, в другій половині дня риторика прем'єр-міністра змінилася. Він особисто і через своїх спікерів став стверджувати, що ініціатива зустрічі належала не йому, а розмова представників Штабу була тільки у вигляді лекції про біди металургів, які пропадуть без вугілля і коксу від окупантів (http://bit.ly/2m8G0vz).

Пане Гройсман, якщо вже взялися вести переговори з ветеранами, то прохання не пересмикувати. Ось ваша ініціатива сідати за стіл переговорів і виправляти свої помилки (http://bit.ly/2lCSH3G). Ось ранкова заяву Штабу (http://bit.ly/2lCXcex).

А ось вам приклад того, як НОРМАЛЬНІ І ВІДПОВІДАЛЬНІ металурги вирішують проблеми постачання вугілля і коксу. А Ахметов у нас з іншого тіста? Може працювати тільки разом з терористами і окупантами? А якщо РФ, держава - агресор, що веде війну проти України сама припинила поставки вугілля і коксу з окупованих територій? Що робили б "бідні металурги"?

Досить викручуватися, сідайте за роботу, пане прем'єр-міністр. Саме для цього ви і сидите в своєму кріслі. Так?

P.S. Друзі, допоможіть будь ласка репостом. Давайте покажемо прем'єру, що багатими металурги бувають не тільки в результаті фінансування тероризму



Новые обещания