Семенченко написав листа президенту: Доброго ранку, Петро Олексійович! Ми не бачилися три дні

27 Фев 2017 08:13

Шановні підприємці, які платять податки в вашу кишеню (вибачте, в український бюджет) вбили двох наших українських вояків, поранили вісімнадцять, травмували вісім.

Семен Семенченко

Доброго ранку, Петро Олексійович!
Ми не бачилися три дні. Давайте підсумуємо ваші останні досягнення на ниві торгівлі. За цей час вашими торговими партнерами, зареєстрованими в Україні, Захарченко і Плотницьким було проведено 203 комерційних обстрілу наших позицій.

Шановні підприємці, які платять податки в вашу кишеню (вибачте, в український бюджет) вбили двох наших українських вояків, поранили вісімнадцять, травмували вісім.

Але це ж не привід припиняти торгівлю? Адже це "наші люди" і якщо припинити бізнес на крові вони вступлять до лав бойовиків?

Блокада триває 32 дні, Петро Олексійович. Вчора Аваков заявив, що "учасників Блокади можна розігнати "за п'ять хвилин". Пам'ятається Захарченко щось подібне говорив Януковичу в 2013 про Майдан. У всякому разі дуже схоже.

Ветерани відкрили ще один Редут
("Соловейко") на Маріупольському напрямку. Дайте трохи часу і Штаб блокади торгівлі з окупантами законопатит всі дірки через яки ви з Захарченко і Плотницьким ведете боротьбу за грошові знаки.

Що ще нового? Ви повскрывали всі свої консерви. Всі ваші кишенькові депутати, експерти, "волонтери","революціонери", "добровольці", а вірніше ті хто грає їх роль твердять одне і теж. "Блокада стоїть за гроші", "вони домовляться з владою", "семенченко піариться", "ми всі замерзнемо". При цьому потік справжніх людей на Блокаду стає все більше, При цьому потік справжніх людей на Блокаду стає все більше, а довіри Народу до перевертнів - все менше.

Ви правильно хвилюєтеся, Петро Олексійович. Вчора на Бурштинської ТЕЦ енергетики перекривали дорогу, вимагаючи націоналізації всього того що ви і ваші попередники віддали Ахметову і компанії. Вже страйкують шахтарі. Тільки не ті міфічні, які "наші люди", а реальні, тих кого ви позбавили збуту свого вугілля і роботи, перевівши заради своїх з Ахметовим надприбутків, енергетику на вугілля з ОРДЛО.

Ви можете збиратися з олігархами і пити гірку, можете мріяти про розгін "за 5 хвилин". Але саме розумне що ви можете зробити зараз - підняти трубку і подзвонити своєму другові Володимиру. І відпустити наших хлопців з полону. Та іншу трубку, іншому своєму протеже Володимиру. Щоб заборонити торгівлю на крові постановою Кабміну. Або третій ще одному - Ігорчику. Щоб БПП голосувала за Закон "Про окуповані території України"

Думайте Петро Олексійович. А ми поки будемо конопатити дірки в ОРДЛО далі.

Добраніч і удачі.

Доброго ранку, Україно!




Новые обещания