Семен Семенченко звернувся до Порошенка: Я виконую за вас вашу роботу

10 Мар 2017 08:03

Петро Олексійович, доброго ранку!

Семен Семенченко

 

Петро Олексійович, доброго ранку! 
За минулу добу ваші торгові партнери (на фото) здійснили 80 обстрілів позицій Українських військ. П'ять захисників України поранено, один травмований. Шановні підприємці, (які зареєстровані в Україні) використовували зенітки, міномети і стрілецьку зброю для поліпшення інвестиційного клімату на окупованих РФ територіях. Але це ж не привід припиняти торгівлю? Адже це "наші люди" і якщо вони втратять роботу, то вступлять до лав "бойовиків" і підуть вбивати Українців?

Петро Олексійович, у мене для вас погана новина. Шахти ДТЕК Ахметова повністю припинили видобуток вугілля ( http://bit.ly/2mNIWRk). "Нікуди відвантажувати" говорять. А як же "схеми Курченко"? А як же вивезення вугілля через РФ? А як же інші бредні ваших шісток по телевізору? А ніяк. Здулися. І продовжують здуватися далі. А як же "націоналізації бойовиками" підприємств і всякі "оголошення Блокад і ультиматумів" Україні? А ніяк. Фейкові вони всі були. Телевізійні макарони на вуха.

Пане президенте, ми виконуємо за вас вашу роботу. То що ви повинні були зробити ще в 2014. Але є ще одна погана для вас новина. Вся промисловість на окупованих територіях у критичному стані. А це значить немає "податкових" відрахувань в т. зв. ЛДНР, значить немає доплат "бойовикам", немає закупівель форми та амуніції, немає розкішного життя ватажкам. Зростає безробіття? Нехай беруть в руки зброю і вступають до лав ЗСУ. Нехай захищають свою УКРАЇНСЬКУ землю. А тим хто не хоче хай платить РФ як країна окупант. Не треба перекладати навантаження з її бюджету на плечі Українців.

Петро Олексійович, сьогодні будуть ще погані новини. Штаб блокади торгівлі з окупантами переходить до другого етапу Блокади. Це стосується і російського бізнесу в Україні і багато чого іншого. В 14-00 Штаб проводить прес конференцію. Спеціально для вас зроблю пряму трансляцію.

Добраніч і удачі, пане резиденте.

Доброго ранку Україна




Новые обещания