Семен Семенченко: Я розкажу всю правду!!!

20 Фев 2017 16:35

Підсумковий пост по вчорашнім подіям.

Семен Семенченко 

Підсумковий пост по вчорашнім подіям.
Докладно хронологію подій розписав в ранковому відео в фб, тому тезисно.

1) Учора з редутів штабу Блокади у Київ приїхали 15 ветеранів Війни за Незалежність і я як народний депутат України

2) Мета приїзду - взяти участь у Віче. Ініціатор Віче - Добровольчий РУХ ОУН. Учасники блокади приїхали з Бахмута на громадські слухання по Блокаді в рамках Віча. Також ветерани проінформували громаду Києва про відкриття автобусного маршруту для доставки добровольців з Києва на редути Штаб блокади торгівлі з окупантами

3) Ідея ветеранів Війни за Незалежність встановити мобілізаційний намет біля адміністрації президента була припинена співробітниками поліції і титушками абсолютно у незаконний спосіб, при цьому співробітники поліції порушували закон про статус народного депутата України, перешкоджали здійсненню депутатських повноважень. Так як учасникам Віче не дали пройти на Банкову, до місця проведення мирної акції - довелося обходити по Грушевського та Хрещатику.

4) Те що було порушено конституційне право людей на вільне волевиявлення, вільне переміщення та їх, разом з народними депутатами України, не допускали на Хрещатик і Майдан з Європейської площі - показник того, що т. зв. "нова поліція", продовжуючи традиції "Беркута" служить не Народу і Закону, а тим, хто віддає накази. Будь-які накази

5) Вже ближче до ночі затримані учасники акції протесту проти торгівлі на крові були звільнені.

6) За сьогоднішнім Віче. На 19 - 00 домовилися зібратися і разом обговорити ситуацію, що склалась. Що до Блокади торгівлі на крові, то вона триває. Сьогодні о 18-00 з Майдана Незалежності в Бахмут відправляється перший автобус від Київського Штабу Блокади.

Вимоги Штабу залишаються в силі. Ветерани хочуть звільнити наших полонених і зупинити війну, а для цього ми всі разом повинні припинити спільний кривавий бізнес за участю представників окупантів і окремих керівників держави.

Після Віче в 19-00 разом з першою групою добровольців від Київського штабу Блокади торгівлі на крові повертаємося до хлопців і дівчат на редути в зоні АТО.

Слава Україні! До зустрічі ввечері.




Новые обещания