Семен Семенченко: дякую пан міністр за те що спростували брехню грицака, гройсмана та усіляких тук

10 Фев 2017 12:31

Міністр палива та енергетики Насалик підтвердив, що Україна спокійно може обійтися без вугілля з окупованих територій. Але це буде коштувати 15 мільярдів гривень. Бінго!

Семен Семенченко 
 

Бінго!

Міністр палива та енергетики Насалик підтвердив, що Україна спокійно може обійтися без вугілля з окупованих територій. Але це буде коштувати 15 мільярдів гривень. Бінго!

По перше дякую пан міністр за те що спростували брехню грицака, гройсмана та усіляких тук. Україна не загине без вугілля від окупантів. Це вже щось. Поїхали далі.

15 мільярдів гривень говорите? Ну це ви батенька перебрали лишку. Це з відкатами, завищеними цінами та з можливістю чиновникам вкрасти на всіх рівнях. Якщо поприжмем апетити, то думаю вкладемося у 10 мільярдів.

10 мільярдів гривень-це трохи більше 300 мільйонів доларів. Це приблизно стільки, скільки втрачає українська залізниця даючи необґрунтовані знижки за тарифами Ахметову. Це в два рази менше ніж крадуть на постачання вугілля Медведчук, Ахметов, Саша Стоматолог та інша банда на чолі з нашим верховним головнокомандувачем. Крадуть, закуповуючи вугілля на донецьких копанках і потім впаривая споживачам електроенергії через завищені тарифи як вугілля з Роттердама.

300 мільйонів це розмір річною крадіжки з пари великих державних компаній в рік. 300 мільйонів це розмір статків 10 прокурорів, суддів, державних чиновників середньої руки. Продовжувати далі?

А чому не знаходять збуту свого вугілля шахти на території Волині, Львівської області, Донецької і Луганської областей? Після переробки ТЕС під їх вугілля ми можемо закуповувати його у них, а не у орків. Або така мета ( угробити ці шахти) поставлена перед міністерством?

І на третій рік війни, на повному серйозі український міністр вважає, що 300 мільйонів це велика ціна за нашу енергетичну незалежність? А якщо окупанти перекриють нам вугілля прямо зараз? І що будуть робити люди? Замерзати?

А хто порахує прибуток від продажу вугілля яку російські найманці інвестують в амуніцію, зброю, доплати бійцям, свої кримінальні бізнеси? У скільки ви оцінюєте життя наших бійців, яких вбивають ті, з ким ви торгуєте? Пардон "обмінюєтеся товарами"? Про що тут говорити?

"Різати, не чекаючи перетоніта!". Це ми беремо на себе. А міністр палива та енергетики повинен думати про переробку котелень та закупівлю вугілля за кордоном. Поки блокада не перемістилася ще і в Міністерство палива і енергетики...

Все буде добре. З добрим ранком!




Новые обещания