СБУ заправилася у єремєєвців на 25 мільйонів, викинувши дешевшого актора

26 Фев 2016 12:37

Служба автомобільного транспорту Департаменту господарського забезпечення Служби безпеки України 15 лютого за результатами тендеру замовила ТОВ «Вог Рітейл» палива на 24,51 млн грн.

Служба автомобільного транспорту Департаменту господарського забезпечення Служби безпеки України 15 лютого за результатами тендеру замовила ТОВ «Вог Рітейл» палива на 24,51 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

На 2016 рік замовили дизельне паливо та бензин А-92 наливом і за талонами, а також бензин А-95 наливом.

ТОВ «Техойл Рітейл» пропонувало бензин А-95 на 6% дешевше. Однак заявку відхилили, бо фірма не вказала весь перелік міст у довідці про мережу заправок, пишуть nashigroshi.org

Таким чином, конкурентами переможця стали ПП «Окко-Бізнес Контракт», ТОВ «Торговий Дім Авіас», ТОВ «Торгівельна Компанія «Манго-Трейд» і ТОВ «Київагронафтотрейд».

Бойовики дозволили працювати в "ЛНР" мережі автозаправок WOG. Оновлено


«Вог Рітейл» входить в групу «Континіум» покійного нардепа Ігоря Єрємєєва і Степана Івахіва.

Компанія є основним постачальником палива для Служби безпеки України. З 2014 року вона виграла тендерів усіх підрозділів на 54,52 млн грн.

Фірма «Техойл Рітейл» зі статутним капіталом 1 тис грн. була створена в січні 2015 року і належить Артему Івушкіну. У 2013 році він розміщував про себе інформацію на сайті з базою артистів, брав участь у зйомках фільму «Жіночій лікар».

Директором є Аделіна Камінська. На 2013 рік вона працювала юристом у ТОВ «Техойл» Віталія Пащенка, яке розміщується за адресою реєстрації «Техойл рітейл» по вул. Ярославів Вал, 5-в у Києві.

CcFkZX-W4AEWLxd.png


Новые обещания