СБУ ховає справу про крадіжку 11 мільйонів Аліна Стрижак

28 Янв 2017 11:44

У серпні минулого року сбушники відрапортували, що колишні посадовці Південно-західної залізниці вкрали на 11 мільйонів рейок і шпал, які віддав залізниці на зберігання мобрезерв. За моєю інформацією, ситуація була б смішна, якби плакати не хотілося.

У серпні минулого року сбушники відрапортували, що колишні посадовці Південно-західної залізниці вкрали на 11 мільйонів рейок і шпал, які віддав залізниці на зберігання мобрезерв.

За моєю інформацією, ситуація була б смішна, якби плакати не хотілося.

Після революції, коли змінилася влада, на мобрезерв з перевіркою прийшли сбушники. Побачили, що рейок і шпал, які зберігали у Кривопішина, нема. Склали про це акт і поїхали. Після цього люди Кривопішина приволокли з інших складів рейок і шпал – теж на 11 мільйонів - і склали свій акт, про те, що майно нікуди не ділося. 

Ну але сбушники все-таки відкрили кримінальне провадження і зараз його – одне з багатьох - намагаються по-тихому зам’яти, тому що пан Олексій Кривопішин у нас чисто Колобок – від прокуратури втік, від міліції втік, і від СБУ втече, інформує  bihus.info

Прекрасна позиція Південно-західної залізниці: вони з нами не спілкуються. Держрезерв теж на «кривопішинському» повідку - кажуть: «Ідіть в СБУ». Ну а відповідь СБУ надаю всю цілком. Нечасто тобі пишуть «з повагою, убийся об стіну» у такій завуальовано ввічливій формі.

Нагадаю, нині Олексій Кривопішин є радником Віталія Кличка. А з Південно-західної залізниці його звільнили через корупцію після сюжету «Наших грошей».


 СбуПівденно-Західна ЗалізницяДержрезервШпалиРейкиКривопішин


Новые обещания