Садовый рассказал, почему задержан очередной транш МВФ

21 Мар 2017 19:49

Банкова хоче призначити вигідного для себе кишенькового аудитора для НАБУ, який нівелює роботу антикорупційного відомства. А такі дії влади є справжньою причиною відтермінування чергового траншу МВФ. Про це в ефірі програми FACE2FACE на телеканалі ZIK заявив Андрій Садовий, міський голова Львова й очільник партії «Самопоміч», коментуючи критику, яка прозвучала на його адресу під час засідання Ради регіонального розвитку.

Банкова хоче призначити вигідного для себе кишенькового аудитора для НАБУ, який нівелює роботу антикорупційного відомства. А такі дії влади є справжньою причиною відтермінування чергового траншу МВФ. Про це в ефірі програми FACE2FACE на телеканалі ZIK заявив Андрій Садовий, міський голова Львова й очільник партії «Самопоміч», коментуючи критику, яка прозвучала на його адресу під час засідання Ради регіонального розвитку.

«Сьогодні Президент присвятив частину своєї промови відносинам з Міжнародним валютним фондом і поінформував, що транш, який мав ось-ось надійти, відтерміновується», – зазначив Андрій Садовий.

Очільник «Самопомочі» наголосив, що йому відомо, у чому криється причина такого кроку, oligarh.org.ua

«Наскільки мені відомо від експертів, причина – не в «Самопомочі», на яку хочуть звалити всі біди в Україні», а причина банально проста – маніпуляції із призначенням аудитора для НАБУ, тому що Банкова хоче призначити вигідного для себе кишенькового аудитора, який, фактично, нівелює роботу НАБУ, – сказав Андрій Садовий. – Міжнародний валютний фонд – це структура, яка приймає дуже виважені рішення. Безперечно, є позиція низки країн, які нам допомагають. Проте, якщо ми хочемо обдурити тих, хто простягає нам руку, то цього не вийде».

"ОЛИГАРХ"

Новые обещания