Прогноз: 12 июня в Киеве будет кровавая каша

29 Май 2016 12:46

Батальйон ОУН не дасть змішати українців з гумусом.

Артем Скоропадский

Наши коллеги из движения ОУН, которое возглавляет Mykola Kohanivsky, выступили с жестким заявением по поводу гей-парада в Киеве. Если коротко, то 12 июня в Киеве будет кровавая каша. У организаторов шествия еще есть время отказаться от его проведения.

Заява Добровольчого руху ОУН з приводу гей-параду


"Ось це була провина твоєї сестри Содоми: пиха, ситість їжі та преспокійний спокій були в неї та в її дочок, а руки вбогого та бідного вона не зміцняла. І запишались вони, і робили гидоти перед Моїм обличчям. І Я їх відкинув, як побачив оце. (Єзекіїль 16:49-50)".
Господь відвертається від грішників, мужеложників, лесбійок, скотоложників. А сьогодні нас змушують погодитись з маршами та фестивалями ЛГБТ, а значить увійти до числа грішників та тих, хто їх покриває. Ні, ми не будемо спокійно дивитись, як країну, за яку ми віддавали свою кров на численних фронтах, підлими методами гібридної війни руйнують з тилу в мирній столиці.
Мужеложники грішать не лише в своїх сексуальних збоченнях – призвичаївшись чинити один гріх, часто схильні чинити й інші: гординя, пиха, марнославство і честолюбство, заздрість, лжесвідчення, брехня, відсутність пошани до батьків та близьких, скупість та блуд – ось лиш найпростіша диявольська суміш, вип'ячування якої содоміти називають парадом псевдо-рівності.
Кого рівнятимуть на цьому шабаші? Аморальних виродків, блазнів, дегенератів та людей, що мають честь і гідність, повагу, любов до ближнього, фронтовиків, що віддали своє життя і здоров'я, захищаючи мир і спокій країни?
Батальйон ОУН не дасть змішати українців з гумусом, ми не допустимо підміни понять, коли людську низість і збочення називають боротьбою за свободу в Україні, а справжній борців за волю і мир забувають та саджають у тюрми. Ми закликаємо вийти 12 червня і підтримати нашу позицію, не дати содомітській заразі поширитись вулицями Києва та всією Україною.
Пам'ятаймо, що і бездіяльність та людинодогоджання також є гріхами!

Прес-служба Добровольчого руху ОУН



Новые обещания