Привет, 90-е: Вместо полиции на вызов приехали братки

15 Апр 2016 16:14

- Это полиция?
- Да.
- Тут незаконная добыча песка!
- Переключаем....

Роман Бочкала 

Актвисты "Стоп коррупции" зафиксировали точку незаконной добычи песка вблизи села Погребы Броварского района. Oleksandr Mamay вызвал полицию. А вместо нее приехало... вот) И стало качать права. К слову, наряд так и не прибыл. Может переадресация...

- Это полиция? 
- Да.
- Тут незаконная добыча песка! 
- Переключаем....


Стоп корупції

ВЛАСНИК ПІДПРИЄМСТВА, ЯКЕ НАЗАКОННО ВИДОБУВАЄ ПІСОК НА КИЇВЩИНІ, НАМАГАВСЯ "ЗАДАВИТИ АВТОРИТЕТОМ" ЖУРНАЛІСТІВ "СТОПКОРУ"

Журналісти "СтопКору" викрили схему напівлегального видобутку та незаконного збуту піску в Броварському районі. Під час розслідування автор Олександр Мамай з'ясував, що приватне товариство видобуває копалини у промислових масштабах. За даними журналіста, нелегальний бізнес прикривають правоохоронці.

"Під час зйомок ми викликали на місце поліцію, прочекали годину, однак правоохоронці так і не з'явились. Натомість власник підприємства підіслав до нас свого юриста.

Той почав розказувати, що в компанії є так званий інвестиційний договір на днопоглиблювальні роботи та благоустрій прибережної території. Коли ж я поставив питання про безліч вантажних автівок - юрист розгубився і не зміг нічого відповісти, сказав, що не економіст, тож не в курсі. А ще доводив, що це ніякий не пісок, а суміш із високим вмістом гумусу", - розповідає журналіст "СтопКору" Олександр Мамай.

Подробиці цієї історії дивіться у новому випуску "СтопКору" у суботу о 20.00 на 5 каналі.






Новые обещания