Помічнику «яценюківця» і Антонову дали 27 мільйонів на будинок для військових у Львові

13 Мар 2016 22:56

Львівське КП «Рембуд» 3 березня за результатами тендеру замовило будівництво житла для сімей учасників АТО, в тому числі загиблих, та прикордонників за 27,08 млн грн.

Львівське КП «Рембуд» 3 березня за результатами тендеру замовило будівництво житла для сімей учасників АТО, в тому числі загиблих, та прикордонників за 27,08 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Салон «Архітектура, Будівництво, Дизайн» за 24,34 млн грн. зведе шестиповерховий будинок на 53 квартири та внутрішні мережі з вбудованими громадськими приміщеннями по вул. Під Голоском у Львові.

Крім того, влаштують зовнішнє електропостачання до всіх чотирьох запланованих шестиповерхівок.

ТОВ «Будівельна компанія «Прогрестехбуд» за 2,75 млн грн. влаштує зовнішні газопостачання, господарсько-питний водопровід і каналізацію до будинків.

Переможці конкурували лише між собою.

ТОВ-фірма «Метрополіс», ТОВ «Ферозіт», ТОВ «Аквантіс» і ТОВ «Житлоінвестбуд-ЛВ» не допустили до торгів через претензії до документів.

При цьому «Ферозіт» і «Метрополіс» пропонували водопровід відповідно на 27% і 32%, а електропостачання – на 28% і 20% дешевше.

«Салон «А. Б. Д.» належить Максиму Потюку, помічнику Ігоря Васюника – нардепа від «Народного Фронту». Раніше співзасновником був Валерій Потюк, екс-начальник управління охорони культурної спадщини ЛОДА.

Потюки також володіють ТОВ «Технології Для Будівництва» і ТОВ «Нова Хата Лтд», пишуть nashigroshi.org

«БК «Прогрестехбуд» зареєстровано на ТОВ «Житлово-будівельна компанія «Ваш дім». Кінцевим бенефіціаром останнього є Віталій Антонов (концерн «ГалНафтогаз»), а засновником – кіпрський офшор «Сарубас Лімітед» (Saroubas Limited).

Директором «Рембуду» є Віктор Писаренко.

«Цього року плануємо здати в експлуатацію перший будинок на три під’їзди – 53 квартири. Потім розпочнеться будівництво другого. А наступного року плануємо здати та розпочати процес будівництва третього будинку. І думаю, що через три роки будуть збудовані всі чотири багатоповерхівки, на 210 квартир», – розповів він телеканалу ZIK.

За даними ZIK, на кінець лютого будівельні роботи не були розпочаті, а на охорону території за півроку витратили 1,50 млн грн.

Новые обещания