Помічник екс-регіонала володіє компанією, пов'язаною з Юріем Луценком

22 Мар 2016 21:44

Компанією Українські новітні телекомунікації, яку пов'язують з сім'єю лідера фракції БПП Юрієм Луценком, володіє помічник екс-регіонала Валерій Кулаков.

Компанією Українські новітні телекомунікації, яку пов'язують з сім'єю лідера фракції БПП Юрієм Луценком, володіє помічник екс-регіонала Валерій Кулаков. Про це повідомляється в статті "Нового времени", опублікованій у вівторок.

"Спочатку власником УНТК значився Степан Нарембік, батько Ірини Луценко. Потім власність над активом перейшла до самої дружині лідера фракції БПП. Зараз кінцевим бенефіціаром компанії є Валерій Кулаков - помічник на громадських засадах народного депутата Зубика", - сказано в статті.

Згідно з інформацією, Кулаков і нинішній нардеп від групи "Відродження" Володимир Зубик знайомі давно і мають спільний інтерес - компанію з управління активами Кристал Ессет Менеджмент. Ця ж фірма вказана і серед засновників УНТК.

 


Видання зазначає: Луценко каже, що його сім'я не має відношення до УНТК з 2012 року, коли його дружина продала цей бізнес.

"Покупець компанії не мав жодного відношення до Володимира Зубика, - стверджує політик. - Востаннє спілкувався з ним минулої осені в стінах парламенту".

У самій УНТК кажуть, що нинішній власник з'явився в капіталі компанії в 2015-му.

Однак інформація держреєстрів вказує на те, що керівництво компанії не змінилося.

"Це дозволяє говорити, що сім'я Луценка продовжує контролювати актив разом із Зубиком", - зазначає "Новое время".

Новые обещания