Под Киевом нашли тело двоюродного брата миллиардера Андрея Веревского

2 Июл 2014 00:00

За офіційною версією, чоловік помер від нападу гострого панкреатиту


29 червня о 10:20 під Києвом в яру біля дороги Велика Кільцева в сторону мікрорайону 'Оболонь' було знайдено 31-річного Богдана Кириченка. Він - двоюрідний брат українського мільярдера Андрія Веревського. 

Того ранку чоловік виїхав на велосипедну прогулянку. За офіційною версією, чоловік помер від нападу гострого панкреатиту. 

'Востаннє його живим перед прогулянкою бачила вдома на 'Оболоні' старша донька. Тіло знайшов чоловік, який прийшов в ліс наламати березових гілок для віників. Понад дорогою, якою їхав Богдан паралельно є асфальтна доріжка. Богдан нею ніколи не їздив. Ми припускаємо, що йому стало погано і він спустився перепочити, - розповів двоюрідний брат Олексій Мушак. - Насильницьких слідів на тілі немає, також немає слідів від удару машини, тому це не аварія. Єдине дивно, що зник велосипед. Зараз шукаємо, хто його вкрав, щоб дізнатися в людини, в якому стані вона бачила Богдана: чи ще був живий, чи вже ні'. 

Богдан Кириченко мав фірми, які займалися рекламний бізнесом. В нього залишилося двоє доньок та дружина. Чоловік - зять міського голови Полтави Олександра Мамая. 

'Те, що він родич Веревського і Мамая, ніякого відношення до смерті немає, - продовжив Олексій. - Він дуже любив Україну. Сам приїхав з Росії, але з сімнадцяти років принципово говорить тільки українською. Коли їздив за кордон, підкреслював, що він - українець. Також займався спортом, не пив, не палив. Смерть від такої хвороби буває один раз на тисячу'.


За матеріалами  Газета по-українськи

Новые обещания