Почему глава Житомирской партии Ляшка назвал «радикалку» Ирину Ярмоленко «брехливой сцыкухою»

15 Дек 2015 19:17

Илья Смычок назвал депутата городского совета от этой партии Ирину Ярмоленко «лживой сцикухою» и извинился за нее перед избирателями.

14 декабря, руководитель Житомирской областной организации Радикальной партии Олега Ляшко - Илья Смычок назвал депутата городского совета от этой партии Ирину Ярмоленко «лживой сцикухою» и извинился за нее перед избирателями.

Так Илья Смычок заявил в сообщении, на своей странице в Фейсбук  после сегодняшней сессии Житомирского городского совета.

"Знайомтеся - Ірина Ярмоленко, депутат Житомирської міської ради, яка зайшла від Радикальної партії Олега Ляшка. Саме ця брехлива "сцикуха", сьогодні зрадила всім принципам та ідеям партії, а саме образливе, що вона зрадила своїх виборців. Під час виборчої кампанії, вона використовувала гасло РПЛ - боротьба з корупцією на місцях, навіть наводила приклади своїх журналістських розслідувань. Саме із-за такої позиції, вона і була прийнята до нашої команди. Сьогодні Ярмоленко мала очолити комісію з питань регламенту та боротьби з корупцією, квота якої належала Радикальній партії. В останній момент під час самого голосування, вона зробила самовідвід на користь іншої політичної сили, що ми розцінюємо як зраду інтересам виборців та партії. Саме робота в цій комісії нам давала можливість припинити шулерство в сесійній залі та реально впливати на боротьбу з корупцією. Шановні виборці, пробачте мене за неї!"



Как сообщал «Журнал Житомира» - Ярмоленко должна была возглавить регламентую комиссию Житомирского горсовета по квоте Радикальной партии. Но на сессии Ирина отказалась от этого, после того, как для этой комиссии прописали еще функцию борьбы с коррупцией.

Ярмоленко предложила назначить председателем комиссии по вопросам депутатской деятельности, регламента и соблюдения законодательства Сергея Онищука.

Депутаты фракции «ВО Батькивщина» и «Оппозиционный блок» покинули сессионный зал, но 25 депутатов, в сессионном зале, поддержали состав комиссий в целом.

Депутат  Ярмоленко также покинула сессионный зал, а руководитель житомирской территориальной организации «Радикальная партия Олега Ляшко» Илья Смычок призвал однопартийку работать (см. видео, ред.)

Видео news.dks.com.ua

В ответ на такое сообщения Смычка, Ярмоленко написала следующее:"​В чому саме полягає зрада? Що я як депутат не готова очолити комісію? Так я чесно зізналася, що не вважаю, що мій професіоналізм може бути тут корисним. Відверто дала змогу спробувати іншим, хто відчуває снагу. Вибори пройшли: я набрала 16 %, партія - 7%. Зрада в чому, що я відмовилася від посади? Друзі, це абсурд.

...Мені пропонували участь взяти 4 партіі. Я обрала радикальну лише через те, що це партія з ідеологією та опозиційна.

 ...Мені прикро, що наші думки розійшлися з обласним керівником, який мене обплював, обматюкав та принизив при колегах- депутатах. Я готова пробачити, бо розумію, що нерви здають. Особливо після справ у області. Але мені не потрібні посади заради посад.

...Я не претендую на посади, і я точно не зрадниця, що чесно повідомила, що не готова бути головою новоутвореної комісії.


Новые обещания