Перша логістична: «Досконалість – пріоритет, результат – якість!»

21 Апр 2016 14:28

«Компетентність, оперативність, мобільність та безпечність» - чотири кити на яких вже сімнадцять років будує свою професійну діяльність ТОВ «Перша логістична компанія».

Дві сотні професіоналів щодня підтверджують назву компанії, надаючи повний спектр послуг при перевезенні вантажів залізничним транспортом. 

Гасло «ПЛК»: «Досконалість – пріоритет, результат – якість!» забезпечило компанії добре ім’я «надійного партнера» не тільки в усіх регіонах України, а й у країнах СНД, Балтії, Західній Європі та Азії.
Сьогодні робота «Першої логістичної» відповідає вимогам європейського та світового рівня, адже це не тільки послуги відмінної логістики та якісного перевезення – це індивідуальний підхід й допомога кожному клієнтові у вирішенні проблемних питань.

«Україна знаходиться у самому центрі Європи та має власний вихід до моря, тому є сполучною ланкою між європейськими та азіатськими країнами. Відповідно, близько 25% усіх перевезень з Європи до Азії відбуваються шляхами України. При цьому процес транспортування транзитних вантажів нашою країною, у порівнянні з внутрішніми перевезеннями, має свої особливості, знання та розуміння яких – запорука успішного, швидкого та безпроблемного транзиту» - розповідає директор ТОВ «Перша логістична компанія» Віра Валеріївна Климик.
Окремо компанія спеціалізується на міжнародних перевезеннях транзитних вантажів, додає керівник: «Комплекс послуг, які сьогодні готові надавати наші фахівці робить нас лідерами на ринку. Це і оплата тарифної ставки за власним транзитним кодом, і митно-брокерські послуги, і оформлення фінансових гарантій на підакцизних вантажів, їх відповідний супровід та страхування. Власний диспетчерський центр надає можливість цілодобово слідкувати за рухом вагонів з вантажами клієнтів».

ТОВ «Перша логістична компанія» завдяки прямим договорам із залізницями надає оптимальні ринкові тарифні ставки й має свої представництва у більшості областей України.
Окремою візитівкою компанії є мультимодальні перевезення. Досвід фахівців ПЛК дозволяє знайти та забезпечити найбільш швидке перевезення та експедирування продукції з поетапним використанням різних видів транспорту. Мова йде про автомобільні та залізничні вантажоперевезення за безперервним маршрутом на максимально-вигідних умовах для клієнта з єдиним документом супроводу.
«Ми забезпечуємо якісну та швидку доставку різноманітних товарів та збірних вантажів, оскільки наша компанія має зручну термінальну систему, що дозволяє при необхідності забезпечити належне зберігання товарів на тимчасових складах. Окрім того, «Перша Логістична Компанія» здійснює перевезення не тільки зручними, але й складними маршрутами. Завдяки цьому наші клієнти отримують свої вантажі у максимально короткий час» - додає Віра Климик.

Аби захистити права своїх клієнтів, з кожним з них компанія підписує договір транспортної експедиції. Відповідно до якого транспортування товару має відбуватися якісно з дотриманням необхідних умов при завантаженні, зберіганні та розвантаженні. При цьому компанія забезпечує контроль над станом та кількістю товару, що перевозиться, оплату митних зборів та підготовку необхідної документації. 
Ставши зразком транспортних перевезень в Україні, ТОВ «Перша логістична компанія» започаткувала окремий напрям діяльності – благодійний. Так, вже п’ять років за підтримки компанії втілюються у життя соціальні проекти. Системна допомога надається дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування, онкохворим, людям з обмеженими можливостями та та тим, хто потрапив у складні життєві обставини. Окремо ПЛК підтримує обдарованих дітей та допомагає у впровадженні програм з популяризації здорового способу життя та підвищення правової освіти молоді. Сьогодні постійними партнерами ТОВ «Перша логістична компанія» є Українське товариство об’єднання глухих, Житомирський обласний онкодиспансер, Центр реабілітації для дітей-сиріт «Сонячний дім», Денишівський навчально реабілітаційний центр для дітей з вадами мовлення та затримкою психічного розвитку, Центр раннього розвитку дитини «Smartclab», Житомирське відділення онкохворих дітей Житомирської обласної лікарні, Житомирський держаний університет імені Івана Франка. За п’ять років партнерської допомоги у співпраці з волонтерами та благодійними фондами, вдалося реалізувати двісті соціальних проектів серед яких: «Дитина країни», «Розумкник», «Малюкова доля» «Сонце всередині», «Здорова нація», «Спортивний світанок».

Сьогодні ТОВ «Перша логістична компанія» вдосконалює свою професійність й дякує за співпрацю усім партнерам. Адже кожен з них по праву може вважати себе волонтером доброї справи: отримуючи професійні послуги у ПЛК, кожен клієнт робить прямий особистий внесок у підтримку соціальних проектів, спрямованих на допомогу нужденним.

vestnik-ua.com

Новые обещания