Патриарх Филарет наградил Тимошенко орденом Святого Андрея Первозванного

3 Дек 2010 00:00

2 декабря 2010 Святейший Патриарх Киевский и всей Руси-Украины Филарет встретился с председателем ВО 'Батькивщина' Юлией Тимошенко.редстоятель Киевского Патриархата поздравил Юлию Владимировну с юбилеем, пожелал крепкого здоровья и Божьего благословения во всех добрых делах, а также наградил ее орденом Святого Андрея Первозванного II степени - высшей церковной наградой Киевского Патриархата.По случаю праздника и в память о встрече Патриарх подарил Юлии Тимошенко икону Божьей Матери.

Святейший Патриарх также вручил Ю. Тимошенко приветственный текст, в котором сказано:

Вельмишановна Юліє Володимирівно!

Сердечно вітаю Вас з ювілеєм!

Кожна людина отримує життя, як дар від Бога, як таланти, які вона має примножити - на славу Творця і на користь ближнім. Тому День народження, а особливо ювілей - це час не тільки для вітань, але, в першу чергу, - для подяки Господу, для роздумів про минуле та майбутнє. Бажаю, щоби і в радості перемог, і у скорботі випробувань Ви завжди пам'ятали, що поруч з кожним із нас - Господь, від Нього ми отримуємо силу і мудрість переносити випробування і тільки з Його допомогою здобуваємо правдиві перемоги. Пам'ятайте, що слава чи безслав'я у світі цьому - тимчасові, а правдивим і цінним є лише те, що належить до вічності.

Ви обрали шлях політика, який є шляхом служіння своєму народові. Цей шлях - надзвичайно важкий і тернистий. Бо влада в світі цьому хоча і оточена славою та могутністю, але у своїй сутності є служінням на благо ближніх. Вона є меч, даний щоби захищати добро і карати зло. Від Господа також є і мудрість, яка дає можливість робити правильний вибір, тому не даремно цар Соломон, отримавши владу, не просив у Бога нічого, окрім мудрості.

В цей святковий день від себе особисто і від Київського Патріархату я також бажаю Вам мудрості, сили духу, натхнення у служінні українському народові! Бажаю, щоби Господь завжди оберігав Вас, благословляв Ваші добрі справи, милостиво вислуховував Ваші молитви, укріпляв у випробуваннях!

Міцного здоров'я, душевного миру, сил і мужності у боротьбі за правду!

Новые обещания