Партнеру доньки екс-чиновника дали 4 мільйони на забруднення Дунаю

3 Мар 2016 11:54

Департамент екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації 15 лютого за результатами тендеру замовив ТОВ «Ресурс Консалтинг Партнер» послуги з реалізації екологічного проекту на 4,03 млн грн.

Департамент екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації 15 лютого за результатами тендеру замовив ТОВ «Ресурс Консалтинг Партнер» послуги з реалізації екологічного проекту на 4,03 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про підтримку, координацію та управління проектом «Інвентаризація, оцінка та зменшення впливу антропогенних джерел забруднення в Нижньодунайському регіоні України, Румунії та Республіки Молдова», на який дало грант Міністерство регіонального розвитку та державного управління Румунії, пишуть nashigroshi.org

У 2015 році аналогічні послуги виконувала громадська організація Агентство сталого розвитку та європейської інтеграції «Єврорегіон «Нижній Дунай» за 3,07 млн грн.

Компанія «Ресурс Консалтинг Партнер», створена у квітні 2013 року, належить Ігорю Бабаяну і Валентину Строї.

Бабаян є керівником вищезгаданої ГО «Єврорегіон «Нижній Дунай», а Строя – його заступником.

Крім того, Строя є керівником і співзасновником МГО «Нове покоління Європи» разом із Жоржеттою Бєлалі, чий батько Микола Бєлалі раніше був начальником відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та розвитку інфраструктури Ренійської РДА.

Єдиним конкурентом на торгах був ФОП Андрієш Юліан Федорович із Чернівців. Він працював експертом-екологом проекту «Покращення екологічної ситуації в басейнах річок Прут і Дністер через покращення систем очистки стічних вод в Чернівцях і Дрокії».

Новые обещания