Опублікували фото лондонських квартир Насірова

13 Мар 2017 12:53

У мережі з'явилися світлини двох квартир у Лондоні, які належать відстороненому голові ДФС Романові Насірову.

У мережі з'явилися світлини двох квартир у Лондоні, які належать відстороненому голові ДФС Романові Насірову.

Деталі, що стосуються цих об'єктів нерухомості, з'ясовували журналісти програми "Схеми" - спільного проекту "Радіо Свобода" та каналу "UA:Перший".

"Квартира у будівлі на Лаймхарбор, 3 - це далеко не адреса мільйонерів, хоча майже поруч - історичний діловий район Лондона Сіті. Типове у цьому будинку двокімнатне помешкання - мрія молодої бездітної сім'ї, якій треба було б зібрати кілька десятків тисяч фунтів першого внеску, а решту позичати у банку й надалі виплачувати позику близько 25 років. Але для людини, в якої є зайвих півмільйона фунтів, це чудова інвестиція", – говорить лондонський кореспондент "Радіо Свобода" Богдан Цюпін.

Згідно з виписками, які "Схеми" отримали з офіційного реєстру нерухомості Британії, чоловік на ім'я Роман Насіров придбав це помешкання у листопаді 2007 року. За приблизно десять років вартість типової квартири у цьому районі суттєво зросла.

Квартира №5 нині коштує приблизно 550 тисяч фунтів. Тут представлені навіть фотографії інтер'єру. Востаннє вона була в оголошеннях п'ять років тому - її здавали за 1452 фунти на місяць.

Інша лондонська адреса з ім'ям Романа Насірова у документах розташована у північному Лондоні, у районі, який можна вважати ще менш заможним, ідеться у програмі.

Хоча це 4-кімнатна квартира, вона набагато дешевша. Розташована у менш престижному районі і в багатоквартирному комплексі для соціального житла.

Документи свідчать, що тоді особа з ім'ям Роман Насіров заплатила за неї 120 тисяч фунтів. Тепер квартира коштує щонайменше удвічі більше (270 тисяч фунтів) або ж може приносити до тисячі фунтів ренти на місяць.

Роман Насіров має 2 квартири в Лондоні вартістю 96 тис і 120 тис фунтів. Про це повідомив прокурор САП Роман Симків у Солом'янському районному суді Києва.


Новые обещания