ОДЕССКИЙ ОБЩЕСТВЕННЫЙ ДЕЯТЕЛЬ МАКСИМ ЯРОЩУК ПЫТАЕТСЯ ЗАСТАВИТЬ РАБОТАТЬ ОДЕССКУЮ ПОЛИЦИЮ ЧЕРЕЗ КИЕВ

30 Авг 2016 10:13

Общественный деятель Ярощук Максим официально обратился к главе Национальной Полиции Украины с просьбой отреагировать на коллективное заявление в отношении ненадлежащей работы "Горячей линии 102" в Одесской области.

Общественный деятель Ярощук Максим официально обратился к главе Национальной Полиции Украины - Хатии Деканоидзе с просьбой отреагировать на коллективное заявление в отношении ненадлежащей работы "Горячей линии 102" в Одесской области.

"Керівництво Національної поліції не потребує допомоги та захисту, вони їздять на дорогих, часто броньованих авто і мають охорону. Напевно тому їх не як не турбує, той факт, що у Одесі просто ніхто не відповідає за номером "102".. Але нам простим Одеситам нікуди дзвонити та звертатися за допомогою у разі загрози життю або з інших причин, коли нам потрібен захист.

Сьогодні я подав колективне звернення від Одеситів до Голови Національної поліції України Khatia Dekanoidze щодо неналежного функціонування гарячої лінії "102", - пишут novostiua.org

Нажаль впродовж місяця, в місті Одеса систематично громадяни не мають можливості додзвонитись до гарячої лінії Національної поліції - «102», у зв`язку з її несправністю та неналежним функціонуванням, телефон постійно не працює, що унеможливлює правомірне функціонування та роботу єдиної системи звернення громадян до органів Національної поліції України, а також є прямим порушенням їх законних прав, та відповідно кореспондуючих обов’язків органів поліції.

Доповню - кількість злочинів за одну добу у місті Одеса, обчислюється сотнями. Крадіжки, грабежі, хуліганство .. І коли не працює елементарно номер "102" куди звертатися Одеситам?" - зазначив Ярощук Максим на своїй сторінці в фб.

Новые обещания