Об этом говорят: Пышногрудая кандидатка Ольга Люльчак - любовница регионала Вадима Столара?

16 Сен 2014 00:00

Як повідомив ІНФОРМТОРу  інсайдер у Верховній Раді, модель Ольга Люльчак - технічний кандидат порошенківсько-кличківського блоку, запропонований колишнім регіоналом Вадимом Столаром.

І Столар, і Люльчак прикріплені до 217 округу - до Оболоні. Однак, в той час як Ольга не встигла прославитись ще нічим, окрім відвертих знімків, Столар - ренагат кількох партій і знаний корупціонер. Він починав кар'єру у 'Нашій Україні', а у 2010 році виринув у Верховній Раді уже як член 'Партії Регіонів'.

Нарешті, за 2 роки Столар мімікрував у мажоритарники - подейкують, через суперечку із бандою регіоналів - і продовжував тероризувати жителів Оболоні агітацією в стилі свого приятеля Черновецького. Утім, у 2012 році політичному хамелеону усе ж не вдалось прорватись у парламент, і два роки він скнів у Київраді очільником Патронатної службуи регіонала Макєєнка.

На захист корупціонера Столара, досі не арештованого за аферу із будівельною компанією 'Інтеграл-Буд', можна висунути хіба те, що своїм майбутнім виборцям на Оболоні Вадим Столар запропонував не лише апетитну 'ударівку', а й 'допомогу' у розмірі 200-400 гривень, адеяким - ще й ремонт під'їзду, даху чи дитмайданчика, пишет Антикор

Ось таку пістряву команду із колишніх регіоналі і нових старлеток проводить у ВР імпотент міжнародної політики Порошенко. Утім, за медійний прийом перед Петею варто скинути капелюха: навіщо згадувати про Донбас, який здали, про героїв, які полягли в котлах і засадах, про химерно і підло викручену євроінтеграцію, якщо можна подискутувати про розмір грудей чарівної Ольги Люльчак?

Новые обещания