Нові призначення в СБУ: "Велика кишеня" для своїх

4 Май 2017 23:28

А потім ми дивуємось, чому ВЗАГАЛІ нічого не робиться в питаннях внутрішньої Нацбезпеки, чому стільки коллаборантів навіть у вищих ешелонах влади на волі, а декому дають і дають тікати за кордон...

3.05.2017, Президент України призначив Голів управлінь СБУ в 6-ти областях, і я хочу вам розповісти дещо, по кожній з новопризначених персоналій.

В усі часи, в усіх країнах, служби безпеки - достатньо закриті структури, і це правильно, але коли служба безпеки стає "кишеньковою", передається в ручне керування кланам, то там процвітає корупція, кумівство, а подекуди й робота на стратегічного, або ж відкритого ворога - це не припустимо, пише pryhodkonazar.patrioty.org.ua

Саме кишеньковість та корупція, зараз, під час війни - квітне в нашій СБУ, перетворюючи теоретично найпотужнішу силову структуру на філіал спецслужби ворожої країни. В Народі її зараз так і називають - "ФСБУ".

Вчора, 3.05.2017, Президент України призначив Голів управлінь СБУ в 6-ти областях, і я хочу вам розповісти дещо, по кожній з новопризначених персоналій.

1. Начальником управління СБУ в Одеській області став Олександр Довженко, який до того очолював аналогічне управління в Чернігівській області. Ще за часів агента ФСБ Якімєнко, Довженко отримав прізвисько "Довжик", як на мене - абсолютно кримінальне, і пасує більше якомусь "гопніку" ніж людині в спецслужбі. Працював начальником управління в Головному управлінні відділу "К", яке займається протидією контрабанді та економічним захистом. Самі розумієте, що при Якімєнко - це золота жила. І правильно розумієте, бо якби Довженко показав декларацію - ви б зрозуміли, що людина, як мінімум мультимільйонер, бо це було скоріше не протидією, а кришуванням контрабанди.
З приходом Наливайченка в СБУ - звільнити "Довжика", як і інших обласних голів управлінь було не можливо за Конституцією, адже їх призначає Президент, тож звільнити теж міг тільки він. Виявляється, простіше було звільнити непідконтрольного АП та Президенту Наливайченка, який не хотів жити в "кишені" АП.

Перед призначенням - Довженко "повоював" ніби як "спокутавши кров'ю" свою провину за роботу на Якімєнко.
Також, при ньому у прикордонній Чернігівській області - розцвів "контрабас" цигарок, при тому фурами. Далі так: До кордону під'їзжали фури "Рошен", (часто таке було), далі "ходоки" по чотири блоки переносили через кордон, вантажили в буси і йшли за наступною ходкою. За ходку - 100 гривень.
І от тепер, ця людина переведена в ПОРТОВУ область. Завіса.

2. Начальником управління СБУ в Харківській області призначено Андрія Носача. Про нього відомо менше, ніж про Довженка, але він так само працював начальником відділу "К", щоправда у Харківській області. Воював по справжньому. Єдиний момент: По Носачу проводилось службове розслідування за те, що він під час Революції Гідності курував харківський "антимайдан". Оскільки доказів не знайшли - справу закрито.

3. Начальником на Житомирську область поставили Віктора Панасюка, який до цього працював заступником у попереднього керівника по області Володимира Пахнюка, а також очолював відділ "Т", цей відділ займається моніторингом ЗМІ, партій, громадських організацій. По своїй суті - абсолютно безініціативний, буде робити те, що йому скажуть. В принципі тому йому і віддали "бурштинову" область, бо знають - зайвих рухів не робитиме.

4. Володимир Пахнюк, якого я вже згадав вище, переведений керувати у "президентсько-прем'єрську" Вінницьку область. Сам Пахнюк - людина Валерія Кондратюка, замголови АП, генерал-лейтенанта ГУР.
Пахнюк отримав від Порошенка звання Генерала ніби як за ефективну боротьбу з бурштиновою мафією, а також за те, що роздав квартири СБУшникам, хоча насправді - там не квартири, а голі стіни. Цікавим фактом є те, що згідно декларації Пахнюка за 2015-ий рік, у його дружини - 5 автобусів. От цікаво - навіщо 5 автобусів? По своїй суті - Пахнюк, ну як це правильно сказати - "вислужливий", він на ципочках заходить в кабінет до начальства - на них же і виходить. Він не створить проблем у стратегічно важливій для керівництва Держави області, як попередник Пахнюка - Ігор Шкурат, кум Грицака, якого зараз, за чутками, готуютьочолити апарат Голови СБУ (яка дивина). Шкурат не зміг домовитись з людьми Гройсмана та місцевими елітами. а притримувався тільки батька Порошенка - Олексія, Пахнюк зможе і не заважатиме.

5. На Львівську область поставили Олександра Ткачука. Ткачук працював у ЦМЗ (Центр міжнародних зв'язків) при СБУ і був "балакучою головою" Грицака, ще коли той очолював Апарат СБУ. Не оперативник, абсолютно не смислить в контртерористичній та розвіддіяльності. Стовідсотковий виконавець інтересів Грицака у цій прикордонній з ЄС області.

6. Ну і наостанок Київ та область. На це "жирне" місце призначили Сергія Семочко. Працював у ГУ КЗЕ (Головному управлінні контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки) СБУ та Головному управлінні "К". Перебуває у родинних зв'язках з Геннадієм Боголюбовим, одним зі співзасновників групи "Приват". Боголюбов, до речі, постраждав від Націоналізації "Приват-банку" менше за Коломойського. Порошенко використовував Семочка для того, аби збільшити свій вплив на російського олігарха Ґріґорішина, засилаючи Семочка на підприємтсва Ґріґорішина і створюючи проблеми, ледь не до зупинки виробництва. Він ДУЖЕ хотів Одеську область, але певно "Довжик" трошки більше дав, але за заслуги - Семочко отримав Київ та Область

Власне це все, що я хотів вам розповісти про "кадрові" перестановки в "кишеньковому" СБУ Порошенка-Кононенка-Грановського. А потім ми дивуємось, чому ВЗАГАЛІ нічого не робиться в питаннях внутрішньої Нацбезпеки, чому стільки коллаборантів навіть у вищих ешелонах влади на волі, а декому дають і дають тікати за кордон... Служба потребує КОЛОСАЛЬНИХ чисток та реформ, бо скоро вона може остаточно перетворитися або на ФСБ або на КГБ (Кононенко-Грановський-Березенко).


Новые обещания