Навіщо ходити на роботу, коли є суд? Подробиці скандальної справи екс-заступника директора "Борисполя"

14 Май 2017 00:19

Cитуація, яка відбувається з судами по всій країні, залишається вкрай незадовільною.

Cитуація, яка відбувається з судами по всій країні, залишається вкрай незадовільною. Я думаю, не відкрию для Вас великої таємниці про корупцію в них, про "договорняки", про "перевалювання" справ і рішень з "хворої голови на здорову", про де-факто відсутність будь-яких перевірок суддів відповідно до законів "Про очищення влади" та "Про відновлення довіри до судової влади". Всі ці закони маячня, адже не звільнено за ними жодного судді, не перевірені декларації в НАЗК, не притягнуто до відповідальності ні за Майдан, ні за неправомірно винесені рішення, ні за їхні палаци, авто, будинки, "заводи, параходи". Одним словом ДОВІЧНІ і НЕДОТОРКАНІ.

Хочу поділитися з Вами однією справою, яка розглядається в Бориспільському суді. Справу слухає суддя Ілона Муранова-Лесів. Розгляд справи за позовом Дмитра Денісова, колишнього заступника директора аеропорту "Бориспіль" до керівництва самого аеропорту з приводу його начебто незаконного звільнення з посади за прогули та відсутність на робочому місці, перетворився на цирк. Він був відсутній на роботі з грудня 2015 по травень 2016, але не це найбільше цікаве. Цікавим є те, що суд в особі згаданої судді, вже кілька разів то засідав, то переносив, то докази збирав, але не про відсутність на робочому місці, а про те, що не досить ретельно керівництво шукало свого заступника. Клас! Не ходиш на роботу - а потім ще й претензії до керівництва. НАВІЩО ХОДИТИ НА РОБОТУ, КОЛИ Є БОРИСПІЛЬСЬКИЙ СУД.

Нагадаю, що Дмитро Денісов, син колишнього Голови Бориспільського суду та Голови апеляційного господарського суду міста Києва Анатолія Денісова, скандально звільненого за оборудки у суді. Суддя Муранова - колишня підлегла батька Денісова, про неупередженість та об’єктивність розгляду справи, думаю говорити не потрібно, все і так зрозуміло, хоча претензій чи якихось явних нарікань на суддю Ілону Муранову-Лесів ми не знайшли. Не думаю, що в неї є якась фінансова зацікавленість у цьому питанні, а ось дружні стосунки, батько, товариш Денісов - от це і не дає їй об’єктивно розглядати справу! КОРЄША.










Голова суду Сергій Вознюк САМЕ ТОЙ, який звільнив колишнього вбивцю-нардепа Лозінського, САМЕ ТОЙ, який садив за грати автомайданівців, САМЕ ТОЙ, який закрив кримінальну справу по вбивству В'ячеслава Чорновіла, як несщасний випадок, САМЕ ТОЙ, якого вже кілька разів відсторонювали від посади і заводили кримінальні справи, САМЕ ТОЙ, з якого як з "гуся вода", далі судить та керує. І хочу сказати, що керує у тому ж таки форматі, що й і раніше. САМЕ ТОЙ - ОДІОЗНИЙ СУДДЯ СЕРГІЙ ВОЗНЮК, пише obozrevatel.com

Далі цікаво буде для активістів та Громадських організацій.

Направили ми звернення стосовно декларацій суддів цього суду та перевірок відповідно до ЗУ "Про очищення влади", на що Голова суду відповів "що це тиск на суддів та діяльності суду". Цікава реакція - "давимо" на суд! НЕ ДОДАВИЛИ РАНІШЕ!

За три дні до чергового розгляду справи ми надіслали звернення стосовно присутності активістів та можливості проведення фото-відео зйомки та онлайн трансляції засідання. Отримуємо відповідь (у вихідні травневі свята на електронну пошту організації. Вдумайтесь! Громадській організації надсилають відповідь за два дні і на електронку! Оперативно!), що це можливо за згодою всіх фізичних осіб присутніх на засідання по ст.307 ЦПК України, яка не стосується цього взагалі. Нагадаємо Голові суду С.Вознюку, що вся діяльність суду та те, що відбувається під час засідань, регламентується і керується ЗУ "Про судоустрій і статус суддів" в редакції 2016 року, і відповідно до ст.11, будь хто може бути присутнім під час засідання і проводити відеозйомку без отримання окремого дозволу суду. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ СУД - САМИЙ ОПЕРАТИВНИЙ СУД В УКРАЇНІ!

Але головне навіть не це, а те, наскільки наш "справедливий суд" боїться публічності і прозорості, вигадуючи будь-який привід для відмови у зйомці. Але ми ж на цьому не зупиняємось: обов’язково відзнімемо сюжет і опублікуємо!

Тому рецепт простий - спочатку запит стосовно перевірок, другий - стосовно онлайн трансляції та фото-, відео- зйомки і суддів ви не знайдете. ТАК "ДАВИМО" НА СУД. Приклади дій і звернень:






А якщо відверто, то ситуація невесела, банальна, проста справа тягнеться вже рік, будучи присутнім на всіх засідання - це, просто, знущання (не секрет для всіх), щодо діяльності Сергія Вознюка, то ми направимо звернення на притягнення його до відповідальності за порушення законів України. Все це відбувається, звісно, через вплив і дружні стосунки самого Денісова старшого. Судді колишніми не бувають, тому на об’єктивність годі й сподіватися. Адже якщо на такій простій зрозумілій справі все тягнеться так довго і проглядається "договорняк", то що відбувається із складними процесами і справами?!

Новые обещания