Нардеп Валерий Дубиль пошел войной на черниговский телеканал

18 Апр 2014 00:00

16 квітня на чернігівський телеканал 'Дитинець' до суду подала одна з кандидатів у президенти. Про це повідомляється на сторінці телеканалу у Фейсбук.

'Валерій Дубіль, як і обіцяв на прес-конференції, передав матеріали до суду (не особисто, а через довірену особу Ю. Тимошенко). Щоправда, нардеп вирішив доводити не неправдивість слів пана Яковенка, який заявив про спроби Дубіля підтримати Порошенка на виборах, а порушення з боку 'Дитинця', який цю заяву транслював',- йдеться у повідомленні телеканалу.

Суд Юлії Тимошенко у задоволенні позову відмовив, дії нашого телеканалу неправомірними не визнав. 
 Як повідомляв ПІК, один з представників партії УДАР в Чернігові  Олександр Яковенко заявив, що народний депутат з Чернігова Валерій Дубіль від 'Батьківщини' пропонував  підтримку кандидатуру в президенти Петра Порошенка на майбутніх виборах.

Додамо, що Яковенко є формальним  керівником виборчого штабу Петра Порошенка в Чернігівській області.

В телефонному коментарі ПіКВалерій Дубіль заявив, що ця заява Яковенка  провокація.

 Заява Яковенка була  розміщена на   телеканалі 'Дитинець'. Як відомо, вплив на телеканал 'Дитинець' здійсню народний депутат України Владислав Атрошенко.

Як повідомлялося раніше, у Чернігові до керівництва  штабом   кандидата Петра Порошенка долучена також  також команда народного депутата Владислава Атрошенка.  

А  кампанією Тимошенко на Чернігівщині керує нардеп від 'Батьківщини' Валерій Дубіль у якого з Атрошенко до того ж складні особисті стосунки.  

 

Автор: Чернігівщина: події і коментарі

Новые обещания