Мнение: Кто стоит за Михаилом Гаврилюком

4 Дек 2014 00:00

Уже багато сказано про нардепа-козака Гаврлюка, однак пригоди патріота та його імпресаріо в сесійній залі тільки починаються. Не дивно, що 'Народний Фронт' використав архетип козацтва та образ героя із Грушевського для піару своєї передвиборної кампанії.

Проте, одна річ - провести кандидата по списку партії, а зовсім інша - привести його до перемоги по мажоритарному округу. За патріотичними плечима Гаврилюка стоїть не зовсім патріотична постать пана Сергія Бірюкова. Саме Бірюков займався піар-кампанією 'козака' і шукав для неї спонсорів. Сергія Бірюкова вже давно знають на Васильківщині як земельного афериста. Також його пов'язують із колишнім мером Василькова регіоналом Сабадашем та не менш відомою через участь у фальсифікаціях на виборах родиною Присяжнюків.

За збігом обставин та фінансових потоків Присяжнюк-молодший став народним депутатом від 'Народного Фронту'. Над образом Гаврилюка працює ціла команда, а сам Сергій Бірюков бігає за патріотом по Верховній Раді, щоб той ненароком нічого зайвого не сказав і не заблукав у кулуарах. Ось так цинічно в Україні політтехнологи інкубують нардепів-патріотів, пишет informator.su

Новые обещания