Мер Чернігова ностальгує за Сталіним

1 Дек 2016 14:02

Мер Чернігова, екс-регіонал Владислав Атрошенко постать одіозна.

19 лютого 2016 року Атрошенко як мер Чернігова у зверненні до директорів теплогенеруючих компаній щодо платіжок на тепло вимовив скандальну фразу.

Мер Чернігова, екс-регіонал Владислав Атрошенко постать одіозна.

19 лютого 2016 року Атрошенко як мер Чернігова у зверненні до директорів теплогенеруючих компаній щодо платіжок на тепло вимовив скандальну фразу.

“Вы подуріли? З розуму зійшли? За часів Сталіна вас би розстріляли”, – заявив тоді Атрошенко.


10 грудня 2014 року в ефірі телеканалу ТВі стався конфлікт між народним депутатом від Радикальної партії Олега Ляшка Ігорем Мосійчуком та на той час депутатом від блока «Петра Порошенко» Владиславом Атрошенко.

У Ігоря Мосійчука здають нерви після виклику в адресу Рамзана Кадирова, в прямому ефірі депутат накинувся з кулаками на свого колегу, нардепа Атрошенка.


Варто нагадати, що вже після цього інциденту 16 січня 2014 року Атрошенко голосував у складі фракції Партії регіонів за диктаторські закони, які обмежували свободу та Конституцію України. Пізніше він надіслав заяву з проханням вважати, що він не голосував.

У пресі було опубліковано журналістське розслідування про те, що саме Владислав Атрошенко є автором так званого «золотого батону» вагою два кілограма. Саме Атрошенко, на думку журналістів, подарував золотий батон Януковичу в обмін на право балотуватися від Чернігова.

2004 року Владислава Атрошенка звинуватили у вбивстві в результаті ДТП. 17 вересня він за кермом «Мерседеса» збив на смерть 64-річного мешканця села Красне П. Леоненка. Чоловік помер на місці пригоди. Свідки казали, що машина Атрошенка рухалася зі швидкістю 200 км/год.

У 2015 році Атрошенко висунутий кандидатом в мери міста Чернігова від партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» на місцеві вибори, що відбулися 25 жовтня.

Тоді Атрошенка звинувачували у підкупі виборців через власний благодійний фонд «Поліський оберіг». Матеріальну допомогу від фонду роздавали через 4 офіси у Чернігові. Винагорода становила 300 гривень. Біля офісів збиралися черги у сотні людей. У прес-релізі фонд повідомив, що роздав матеріальної допомоги 12 834 мешканцям Чернігова. На виборах 15 листопада Комітет виборців України зафіксував значну кількість виборців із паспортами зі штрих-кодами. Чернігівське видання «Пік» це пов’язує із підкупом Атрошенком виборців. Гроші обіцяли заплатити тим, у кого буде штрих-код. Пізніше, 14 листопада поліція відкрила 2 справи щодо підкупу виборців.

Джерело

Новые обещания