Геннадий Зубко пристроил в АП 26-летнюю красивую брюнетку

12 Ноя 2014 00:00

КОДОНЕНКО Екатерина Витальевна, руководитель Департамента местного самоуправления и децентрализации Администрации Президента Украины.

Год назад девочка работала юрисконсультом на Житомирском заводе ограждающих конструкций.
Вера Холмогорова: 'Барышня 26-ти лет в АПУ отвечает за децентрализацию и местное самоуправление. В стране, где из-за этого война началась', пишет Антикор

Шановні, перед тим, як ставити такі дивні запитання, спочатку з'ясуйте, хто є влас...ником Житомирського заводу огороджувальних конструкцій. Правильно - перший заступник глави Адміністрації Президента Геннадій Зубко. Тож не дивно, що юрисконсультом на заводі Катерина Віталіївна рахувалась суто номінально: після обрання Геннадія Григоровича до Верховної Ради Катерина Віталіївна обслуговувала народного обранця в якості помічника-консультанта на громадських засадах.

Бывшая помощница Геннадия Зубко руководит департаментом местного самоуправления в АП

Одначе доля розлучила на деякий час Геннадія Григоровича й Катерину Віталіївну. Після перемоги народного режиму Зубко трохи покерував Державним управлінням справами, а потім в'їхав у будинок на Банковій, куди вирішив забрати й свою  Катю. Але оскільки пропонувати роботу в АП людині, яка ані дня не працювала на державній службі, було не дуже красиво (бо дружина Геннадія Григоровича могла запідозрити в такому разі бозна-що), у липні цього року Катерина Віталіївна спочатку трохи попрацювала в апараті Верховної Ради. Втім, ця робота була нетривалою - менше ніж за три місяці вона вже очолила Департамент в Адміністрації Президента.  

Як кричать у таких випадках: 'Гірко!'

Новые обещания