Фотофакт: Ирина Фарион взялась за оружие

22 Сен 2014 00:00

Справи кепські - найскандальніша депутатка Верховної Ради вже взялася за зброю. Днями Ірина Фаріон похизувалася в соцмережі, що навчилася стріляти з рушниці.

На своїй сторінці у Facebook політик виклала власні світлини зі зброєю. На фото Фаріон позує з рушницею в руках, одягнена у леопардову сукню і жакет з рюшами, пише Обозреватель.

 - Дорогі Українці! Маємо найвищий і найвідповідальніший виклик стати мілітарною нацією. Свого часу Богдан Хмельницький казав, що Московія - бич для України. Ми втомилися від наших поразок у безперервній війні з Росією. Зараз всі, від найменшого школяра до людей поважного віку, маємо мобілізуватися, щоб дати жорстку відсіч ворогові і трактувати усіх закликальників до 'міра' як пораженців і путінських холуїв, - підписала фото Фаріон. - Нема і не буде миру без переможної війни. Не буде перемоги без глибокого фізичного і морального вишколу кожного з нас.

Путіну потрібні пацифістські настрої, страх, деморалізація, безпомічність і омертвіння перед його позірною силою.

Свободівка також відмітила, що свого часу екс-президент Янукович втік з країни саме тому, що побачив: беззбройні люди пішли на смерть на Майдані, аби зупинити його режим.

 - Отож, з метою підготовки цивільного населення до війни ВО 'Свобода' у кожному районі Львова розпочала ознайомчу і вишкільну підготовку для охочих запізнатися зі зброєю - кулеметами та мінометами; навчитися рукопашного бою; побачити і напрацювати різні види медичної допомоги; пригадати або вперше постріляти в уявного кацапа... - повідомляє Ірина Фаріон. - Наступної суботи, 27 вересня, такі ознайомчі навчання відбудуться у Залізничному районі міста Львова...

Сподіваюся, що це стимулюватиме нас на жорстоку боротьбу з москалями, подальший системний воєнний вишкіл і, врешті, перетворить у націю месника.

Источник фото страница Ирины Фарион в Facebook

Новые обещания