Об этом говорят: 'Регионалы' испугались Сергея Шахова

9 Сен 2014 00:00

З початком виборчої кампанії депутати-регіонали знову рвуться до влади. Причому за партійною традицією використовуючи весь арсенал засобів брудної боротьби та гри без правил.

Адже справжня конкуренція, чесна боротьба, демократичні вибори - це не для крутих кандидатів, у яких все під контролем та 'з гарантією'. Навіщо вся ця гра в демократію, коли вибори без виборів - це зручно, комфортно, стабільно.

Кандидати-двійники - улюблена гра регіоналів. Але тепер вони навіть працюють навипередки - реєструють двійників, хоча можливий суперник ще не заявив офіційно про своє висування. Тобто зачищають та помічають округи ще до балотування як попередження: це мій округ і прототипам двійників сюди заборонено.

Так, ЦВК 5 вересня зареєструвала кандидатом у народні депутати по 106 мажоритарному округу (Луганська область) Сергія Олександровича Шахова, жителя Полтави, члена партії „Україна-вперед'. Це трапилося ще до балотування в цьому окрузі стаховчанина Сергія Володимировича Шахова, лідера громадської організації „Народна довіра', який відомий своєю принциповою позицію щодо місцевих олігархів-регіоналів. Власно, це простий повтор оборудки 2012 року, коли таким чином тодішній переможець мажоритарного округу  Олексій Кунченко „зачистив' округ від небажаного суперника. Зараз округ „зачищається' під іншого регіонала.

Поведінка вчорашніх та нинішніх регіоналів  зрозуміла - вони не хочуть, не вміють и не бажають жити по-новому. Вони продовжують грати у вибори, де „все включено':  підставні суперники, прикуплені виборці та призначений переможець. Адже брудні вибори від Партії регіонів - це вже фірмовий знак. 

Новые обещания