Їм "дякую": ветеран АТО звинуватив у Майдані та війні "мільйони українців-дебілів"

14 Май 2017 12:56

Українці можуть "дякувати" за Небесну Сотню і військову агресію Росії тим "мільйонам дебілів", які в 2010 році вибрали собі в президенти кримінальника Віктора Януковича.

Українці можуть "дякувати" за Небесну Сотню і військову агресію Росії тим "мільйонам дебілів", які в 2010 році вибрали собі в президенти кримінальника Віктора Януковича. Громадяни України повинні розуміти, що рівень розвитку держави безпосередньо залежить від ступеня зрілості громадянського суспільства.

Таку думку в ефірі "Обозреватель.LIVE" висловив екс-доброволець "Айдару", популярний блогер Євген Дикий.

За його словами, після розвалу Радянського Союзу українці могли почати будувати собі нормальну державу, як це робили в той час поляки і жителі країн Балтії.

"Кому ми повинні дякувати за 2014 рік? Ми повинні подякувати тим мільйонам українських виборців, які в 1991 році вибрали собі замість В'ячеслава Чорновола Леоніда Кравчука. Таким чином, законсервували Українську РСР", - сказав блогер.

Дикий зазначив, що громадяни повинні усвідомлювати свою відповідальність за державу, у якій вони живуть.

"Ми повинні бути вдячні мільйонам виборців, які в 1994 році вибрали Кучму. Ми повинні подякувати за Небесну Сотню і за війну ті мільйонам виборців, які в 2010 році... Так, я розумію, що президент Ющенко дістав усіх. Але, вибачте, бути настільки дебілами, щоб замість нього вибрати собі кримінальника... Ну, молодці!" - заявив він.

"Ось за це ми тепер платимо. І найприкріше те, що ми платимо за це не життями тих, хто голосував за Януковича, а життями інших. Тому теж треба розуміти - та держава, яка у нас зараз є, вона не з неба впала", - додав Дикий.

Новые обещания