Лікар Олевської ЦРЛ вимагав гроші у дружини учасника АТО

23 Фев 2016 00:30

Головний лікар Олевської центральної районної лікарні Павло Демкович публічно звинуватив Зеновія Фіца у вимаганні грошей з пацієнтів.

Головний лікар Олевської центральної районної лікарні Павло Демкович публічно звинуватив Зеновія Фіца у вимаганні грошей з пацієнтів

Дану інформацію було озвучено під час засідання постійних комісій з питань бюджету та комунальної власності та постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності депутатів, законності, правопорядку і прав людини.

Головний лікар Олевської ЦРЛ зачитав скаргу пацієнта Пилипчук Т.А. на дії тодішнього лікаря Зеновія Фіца, який вимагав 800 гривень та змушував купувати медикаменти у приватній аптеці яка належить родині З.Р. Фіца.

Даний лист був адресований начальнику Департаменту охорони здоров'я Житомирської ОДА Андрушко О.Г.

Аби не спотворювати оприлюднену інформацію додаємо відео сюжет та копії документів. Пізніше на сторінках Олевського інформаційного буде розміщено повний відео запис двогодинної зустрічі-суперечки.

Нагадаємо, раніше лікар Олевської ЦРЛ Зеновій Фіц звинуватив головного лікаря у Павла Демковича у підроблені документів, перевищені посадових обов'язків та незаконному звільненні 

Новые обещания