Хто він: спонсор «Свободи» та найбагатший ріелтор України

21 Апр 2016 12:02

Його депутатська кар’єра стрімко пішла вгору. Чи то завдяки фінансовим можливостям депутата, чи через неабиякий талант перемовника.

Колись Україна була лідером спиртової галузі в СРСР. Наші спиртозаводи забезпечували продукцією не тільки всі республіки союзу, але й країни Східної Європи.

Сьогодні ж всі державні спиртзаводи або доведені до банкрутства, або показують мізер прибутків. Натомість, нелегального спирту стільки, що вистачає на цілий тіньовий ринок. Із мільярдними оборотами. І попри зміну влади, цей ринок продовжує працювати. Змінилися хіба що правила та деякі гравці.

Попри те, що екс-очільник "Укрспирту" у розшуку, його ставленики на Львівщині працюють і сьогодні. Хто ними керує за відсутності самого Лабутіна — можна тільки здогадуватися. А от чи причетний до цього пан Кривецький — журналісти спитали особисто в нього.

Разом зі своєю партією ВО "Свобода" до "вищої політичної ліги" увійшов і сам Ігор Кривецький. Його депутатська кар’єра стрімко пішла вгору. Чи то завдяки фінансовим можливостям депутата, чи через неабиякий талант перемовника.

Так чи інакше, навіть за відсутності у Верховній раді своєї партії, свободівець Кривецький і сьогодні є частим гостем на Грушевського.


Новые обещания