Дружина Ігоря Кривецького стала лауреатом премії «Людина року» замість чоловіка

27 Мар 2016 22:44

Церемонія нагородження переможців відбулася 26 березня у Національному палаці мистецтв «Україна».

Дружина колишнього народного депутата від ВО «Свобода» Ігоря Кривецького Ольга Філатова стала лауреатом премії «Людина року 2015» у номінації «Інвестиція року». Ще одна львів'янка – власниця готельно-ресторанного комплексу «Кавальєр» Ореста Компанець – була відзначена у номінації «Готельний комплекс року».

Церемонія нагородження переможців відбулася 26 березня у Національному палаці мистецтв «Україна», пише zaxid.net

Дружина колишнього народного депутата від «Свободи» Ігоря Кривецького, відомого під прізвиськом «Пупс», Ольга Філатова отримала нагороду як власниця готельно-відпочинкового комплексу Edem Resort (ТОВ «Узлісся»), що у селі Стрілки Перемишлянського району на Львівщині. Хоча у Єдиному державному реєстрі одноосібним власником значиться Ігор Кривецький.

Ігор Кривецький із дружиною на церемонії нагородження в палаці «Україна»

У лютому 2014 року частину будівель готельно-відпочинковий комплекс Edem Resort підпалили. Згорів ресторан та банний комплекс. У «Свободі» розцінили підпал як «тиск на націоналістів, що займають активну антивладну позицію». 

У соцмережах припустили, що підпал міг бути пов'язаний з тим, що ТОВ «Узлісся», згідно з рішенням суду, мало сплатити борг у 22 млн грн. Ще однією з ймовірних причин підпалу називали виплату страховки.

У номінації «Готельний комплекс року» відзначили ще одну львів'янку Оресту Компанець, яка є власницею готельно-ресторанного комплексу «Кавальєр». Його відкрили два роки тому у парку Знесіння, що на вулиці Старознесенській у Львові. 

Варто зазначити, що за даними ЄДР власниками ТОВ «Кавальєр» є Микола Діжак та чоловік Орести Компанець – Дмитро. Хоча на сайті проекту «Людина року» саме Ореста Компанець вказана як власниця «Кавальєру».

Готельно-ресторанний комплекс «Кавальєр» був збудований у 2014 році. А в червні минулого року власники організували пишне відкриття пляжного комплексу з відкритим басейном «Кавальєр Біч Клаб».

На відкриття запросили зірок українського шоу-бізнесу – Ольгу Фреймут, Володимира Горянського, гурт «Онука».

Власниця львівського готельно-ресторанного комплексу «Кавальєр» Ореста Компанець

На церемонії Ольга Філатова була в супроводі Ігоря Кривецького. Також журналісти помітили на урочистостях колишнього голову Львівської ОДА, екс-регіонала Василя Горбаля із дружиною Наталею.

Василь Горбаль із дружиною

Додамо, що переможців щорічної премії «Людина року» відзначають у 18 номінаціях. Основними критеріями відбору є «сприяння визнанню української нації і відродженню української державності». «Людина року» - це приватна премія, заснована у 1995 році колишнім рекламістом Аркадієм Райциним.

Новые обещания