Донецька компанія стала провідним експортером будівельних послуг в Україні

6 Июн 2016 14:00

Донецька фінансово-промислова група "Альтком" евакуювала основні потужності з окупованих територій і веде активну експансію на закордонні ринки, ставши найбільшим експортером будівельних послуг в Україні.

Донецька фінансово-промислова група "Альтком" евакуювала основні потужності з окупованих територій і веде активну експансію на закордонні ринки, ставши найбільшим експортером будівельних послуг в Україні. Про це йдеться в матеріалі видання "Обозреватель".

За словами голови ради директорів компанії Олександра Тисленка, в результаті анексії Криму та збройного конфлікту на сході країни, його компанія зазнала збитків на суму 8,5 млрд гривень. Морський порт Камиш-Бурун в Керчі, який належить"Альткому", був "націоналізований" самопроголошеними владою Криму, а спорудження в безпосередній близькості від порту цементного заводу "Альтцем" було заблоковано.

У Донецькій області компанія позбулася кар'єра в Тельманівському районі, цегельного заводу в Старомихайлівці і унікальною бази будівельної техніки в Донецьку.

Однак, незважаючи на обставини, "Альтком" зміг отримати кілька великих контрактів на будівництво автомагістралей і аеровокзальний комплексів за кордоном.

Зокрема, 1 червня 2016 року компанія повідомила про здачу в експлуатацію залізничного моста між містами Туркменабад і Фарап в Туркменістані.

Раніше українські будівельники вже здали в експлуатацію міст Атамурат - Керкичи, злітно-посадкову смугу і аеровокзальний комплекс в аеропорту Дашогуза, і сьогодні ведуть будівництво аеровокзального комплексу в Туркменабаді (Туркменістан). Також в активі компанії сьогодні будівництво автомагістралей в Грузії і Іраку.

  • Фінансово-промислова група "Альтком" працює на ринку з 2000 року і є холдинговою компанією повного будівельного циклу, представлена ​​в 12 областях України. Обсяг податкових відрахувань до держбюджету України в 2014-2015 р, склав близько 75 млн гривень.




AdRiver


Новые обещания