Анонс: «Стан атомної енергетики в Україні. Шляхи вирішення проблем»

17 Авг 2016 18:56

19 серпня об 11-30 в УНІАН відбудеться прес-конференція.

19 серпня об 11-30 в УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: «Стан атомної енергетики в Україні. Шляхи вирішення проблем». 

В ході прес-конференції відомі українські вчені-ядерники розкажуть про стан атомно-енергетичного комплексу України, про те, що сьогодні на українських атомних станціях експлуатується 15 ядерних енергоблоків, для 11 з них терміни експлуатації вже закінчуються, що ставить під загрозу стабільність роботи станцій. Ініціативна група з реформування атомно-енергетичного комплексу презентує проект звернення до президента України та розкаже про свої пропозиції щодо реформи галузі. 

Учасники: вчені-ядерники зі світовим ім'ям: співкерівник групи розробників програми реформування атомно-промислового комплексу України, екс-генеральний директор (1987-1992 р.р.) Чорнобильської АЕС Михайло Уманець і фахівець з питань наукового забезпечення діяльності атомної енергетики Анатолій Чернов, народні депутати України Андрій Артеменко, Андрій Деркач (автори звернення до МАГАТЕ), народний депутат України Юрій Дерев'янко (вул.Хрещатик, 4, конференц-зал). Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.



Новые обещания