Активісти “ВОЛІ” допомагають інсулінозалежним пацієнтам у Дубровицькому районі

21 Апр 2017 10:24

Активісти “ВОЛІ” у Дубровицькому районі спільно з “Силою Волі” в рамках акції милосердя почали допомагати людям, які мають залежність від інсуліну.

Активісти “ВОЛІ” у Дубровицькому районі спільно з “Силою Волі” в рамках акції милосердя почали допомагати людям, які мають залежність від інсуліну. Як повідомляють представники партії, таких осіб в Дубровицькому районі налічується багато.

У першу чергу шприци для введення інсуліну отримали мешканці Дубровиці.

Окрім цього, медичні шприци для проведення щеплень завезли в села Берестя та Нивецьк, де мешканцям (а це, переважно, літні люди) робитимуть ін’єкції. Людям, які страждають діабетом, інсулінові шприци доставлять адресно. Також допомогу отримали жителі Туменя - на фельдшерсько-акушерський пункт і адресно. А в село Висоцьк доставили знаряддя для ін'єкцій на стаціонар Дубровицького територіального центру.

Волійці також забезпечили шприцами дітей в дитячій консультації міста Дубровиця. Тепер їм там вчасно робитимуть щеплення.

Опісля Великодня представники “ВОЛІ” приїдуть в села Орв'яниця та Мочулище, аби також допомогти хворим на цукровий діабет.

Новые обещания