«Агрінол» Пономарьова за 205 тисяч продав сільраді вугілля з фабрики Януковича

9 Ноя 2016 14:28

Смирновська сільська рада Куйбишевського району Запорізької області 7 листопада за результатами тендеру замовила ТОВ «Торговий дім «Агрінол» вугілля на 205 тис грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Смирновська сільська рада Куйбишевського району Запорізької області 7 листопада за результатами тендеру замовила ТОВ «Торговий дім «Агрінол» вугілля на 205 тис грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До кінця року поставлять 90 т вугілля ДГ 13-100 по 2 275 грн. за тонну.

Ціна вказана без ПДВ, бо постачальники вугілля згідно пункту 44 розділу XX підрозділу 2 Податкового кодексу України до 1 липня 2017 року визначають дату виникнення податкових зобов’язань та податкового кредиту за касовим методом.

Виробником вугілля у тендерній документації вказано ПАТ «ЦЗФ «Комсомольська», єдиним акціонером якого є ТОВ «ДРФЦ» з групи біглого Сашка Януковича.

Засновниками «ТД «Агрінол» є Михайло Какушадзе, Дмитро Коверний, родичі нардепа з групи «Воля народу» Олександра Пономарьова – Микола, Руслан та Юрій Пономарьови, а також його помічник Ігор Добича. Раніше нардеп і сам був співвласником фірми.

Новые обещания